Maaltijden

Home > Maaltijden

Onze keuken

Maaltijden van Het Streekfornuus zijn de ideale oplossing wanneer het voor u (tijdelijk) niet mogelijk is om zelf een warme maaltijd te bereiden. De maaltijden worden elke dag vers en ambachtelijk door onze ervaren koks bereid in onze keuken in ‘Wonen met een Plus’ locatie ‘De Koppel’ van ZorgAccent.

Onze maaltijden bestaan uit 2 of 3 gangen.

Er is keuze uit:

Warme maaltijden  Koelverse maaltijden

De maaltijdvoorziening van Het Streekfornuus is inmiddels een welkome aanvulling op de overige zorg die geboden wordt. Onze vrijwilligers bezorgen in Almelo, Wierden, Aadorp, Bornerbroek, Harbrinkhoek, Mariaparochie en Nijverdal. De warme maaltijd wordt bezorgd bij zelfstandig wonende ouderen, gehandicapten en zieken (ook tijdelijk na een ziekenhuisopname of in vakanties) om hen in staat te stellen, eventueel in combinatie met andere voorzieningen, zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Wij kunnen dagelijks bezorgen of op andere – door u bepaalde – dagen. Voor de bezorging van onze maaltijden is geen indicatie nodig.

Indien u niet meer zelfstandig kunt koken en niet over voldoende financiële middelen beschikt, kan er bijzondere bijstand verstrekt worden door de Gemeente Almelo. De voedingsadministratie kan u hierover nader informeren.

Wij koken ook voor Wonen met een plus De Koppel, Stichting Maaltijdvoorziening Twenterand en Stichting de Welle.  

Dagelijks bezorgen we ruim 400 maaltijden!


Back to top